Griep en Verkoudheid olie

€ 15,15
Artikelnummer: 999999-78
Gewicht: 20 ml met spray
/upload/1056/shop/mandjewebwinkelkeur.jpg

Griep en Verkoudheid olie

 

Dit oliemengsel is helend-ondersteunend en kan mogelijkerwijs hulp bieden bij griep en verkoudheden.
 
Het is samengesteld uit zuivere etherische oliën, waaronder: 
Dennen olie: stimuleert het immuunsysteem en bestrijdt infecties in de keel, bronchien, voorhoofdsholten en het slijmvlies van de luchtwegen.
Eucalyptus radiata olie: een favoriete olie voor verkoudheid met koorts, keelpijn, voorhoofdsholte ontstekingen, hoesten met slijm, een zwakke ademhaling en een zwak immuunsysteem.
Marjolein olie: bestrijdt luchtweg infecties en voert slijm af uit neus, keel en bronchien.
Niaouli: versterkt de longen en het immuunsysteem, helpt de longen bij het afdrijven van slijm en bestrijdt luchtweg infecties in alle stadia en in alle delen van het ademhalingssysteem: griep, verkoudheid, asthma, bronchitis, keelontsteking, oorontsteking, voorhoofdsholte ontsteking en allergien met hoesten, niesen en huiduitslag.
 
 
Gebruiksaanwijzing
 
- enkele druppels in een spray of verdamper ter ontsmetting van de lucht - 3x daags, niet langer dan 15 minuten.
- stomen: 5 druppels in een schaal met warm water, inhaleer - 3x daags, niet langer dan 15 minuten.
- bad: maximaal 10 druppels - vermeng het oliemengsel met een emulgator zoals een theelepel koffiemelk of honing.
- massage op de bovenrug, borst, keel hals en neck - gebruik max. 10  druppels, vermengd met een massage olie.
- kompres op de bovenrug (vanaf het midden van de schouderbladen) en de borst.
- het wordt aanbevolen om na enkele weken een paar dagen te pauzeren alvorens opniew te beginnen; dit is om gewenning te voorkomen.
 
- niet gebruiken tijdens zwangerschap of periodes van borstvoeding.
- niet voor kinderen tot 6 jaar.
- kinderen vanaf 6 jaar halve dosis.
- niet gebruiken bij hoge bloeddruk.
- niet voor inwendig gebruik.
 
 
 
 
Griep en verkoudheid komen voor in verschillende stadia:
1. ‘er gaat een griep rond’: dit is het beginstadium, en hier is het belangrijk om infectie tegen te gaan; dit doen we door het immuunsysteem te versterken en door de ruimte waarin we verkeren te ontsmetten;
2. we raken geinfecteerd: infectie van de luchtwegen treedt op met aanvankelijke symptomen zoals koorts met rillingen, hoesten, niesen en pijn over het hele lichaam; afhankelijk van de individuele conditie kan dit zich verder ontwikkelen tot keelpijn, hoofdpijn, voorhoofdsholte ontstekingen en hoesten met slijm;
3. in een verdergevorderd stadium kan er sprake zijn van een drukkend gevoel in de borstkas (veel slijm in de luchtwegen), gezwollen lymfeklieren in de hals, misselijkheid met gebrek aan eetlust en een algeheel gevoel van zwakte.
 
Het griep-verkoudheid oliemengsel is speciaal ontworpen om het lichaam te ondersteunen in zijn strijd tegen dit soort infecties en de klachten die hier vaak het gevolg van zijn.
Het kan gebruikt worden in alle drie voornoemde stadia en, behalve bij kinderen tot 6 jaar, voor alle leeftijdsgroepen.
 
 
Etherische oliën zijn pure planten producten, verkregen door stoomdistillatie of koude persing uit diverse delen van een plant: zaden, wortels, stam of stengel, takken, bladeren, bloemen en schil.
Werkzame stoffen in etherische oliën zijn bv. mineralen, vitaminen en tal van anderen die bijdragen aan een betere opname van zuurstof, aan verwijderingvan afvalstoffen en gifstoffen uit het lichaam en aan bescherming tegen virussen, bacterien en schimmels.
 
Sommige mensen zijn gevoelig voor een bepaalde etherische olie en dan kan een olie of combinatie van olien een allergische reactie oproepen, zoals jeuk, bultjes of rode huidverkleuring. Een eenvoudige manier om dit te testen is door een druppel van de olie op de binnenkant van de elleboog aan te brengen. Indien binnen enkele uren geen allergische reactie optreedt, kan meestal aangenomen worden dat het veilig om de olie te gebruiken.
 
Deze olie is helend-ondersteunend en dient niet gebruikt te worden ter vervanging van reguliere medicijnen.
 
 
copyright: Airdancer CV
tekst en beschrijving samengesteld door Luc Verheijden in samenwerking met het team van Airdancer.
 

3119996 bezoekers (7173955 hits) sinds 22-3-2010
Powered by webXpress